Ingen spredning – jubiiii!!!

Ingen spredning – jubiiii!!!

januar 16, 2020 0 Af admin

I dag fik vi svar på, om kræften havde spredt sig. Og det har den ikke! Jubiiii! Der er lokalspredning, men det kan helbredes – det vigtige var at undgå fjernspredning, som ikke – eller i hvert fald kun meget sjældent – kan helbredes. Jeg er glad og fuld af gåpåmod.

Dagen startede med blodprøver til gentest. Det er relevant at finde ud af, om mit andet bryst også er i farezonen, ligesom der kan være andre familiemedlemmer, som skal være opmærksomme, hvis der er tale om en genfejl. En gentest tager 5-8 uger, så der går en rum tid, før vi har afklaring.

Herefter skulle jeg til undersøgelse, nye biopsier, flere scanninger og indlæggelse af coils i knuderne. Efterfulgt af samtale på onkologisk ambulatorium, hvor vi fik yderligere info om kræfttype, spredning, behandling osv. Min veninde Mikele passede Magnus imens – det tog cirka tre timer. Det er mærkeligt at overlade sin fire måneder gamle dreng til andre – og det skar mig lidt i hjertet, da vi kom ned til dem efter lægesamtalen, og Mikele var i gang med at give ham mad. Samtidig gjorde det mig glad, at vi har en glad og tillidsfuld baby, som gerne lader sig passe af gode mennesker, og at vi har gode mennesker i vores liv, som gerne vil hjælpe med at passe vores børn.